Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cégek képes leírás - Balatongyörök.tlap.hu
részletek »

Cégek - Balatongyörök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: balatongyorok.tlap.hu » Cégek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Kajdi Kristály

Kajdi Kristály

1990 óta Balatongyörökön, a 71-es főút mentén várom saját üzletemben a kedves vásárlókat. Mivel az érdeklődőkkel személyesen találkozom, igényeiket jól fel tudom mérni, és vevőközpontú szolgáltatást tudok nyújtani. A nyers, ún.hutakész formák megmunkálásá durva csiszolással kezdem, majd az üvegmű savazása, polírozása következik, és végül a kitöltő részek megcsiszolására kerül sor. Az ólomkristály poharak, kancsók, dísztárgyak legalább 24%-ban tartalmaznak ólmot, innen mély színűek, szép csillogásúak, kellemes csengésűek. Az általam csiszolt, napi használatú káli kristály üvegtárgyak általában egyszerűbb matt mintával készülnek. Mintáim saját elképzelést tükröznek, egy-egy kompoziíció tanult minták és saját ötletek kombinációjából jön létre. Készletek esetén minden tagon azonos a minta, de dísztárgyakra lehetőleg eltérő mintákat készítek, ettől válnak egyedivé. Felkérésre csiszolok egyedi síküveglapokat is, pl. bútorokhoz, és az üvegtárgyak egy részét homokfúvással dekorálom. A vásárlók egyéni igényei is megvalósíthatók megbeszélés vagy vázlatok alapján. Különleges alkalmakra vásárolt üvegtárgyakra szívesen gravírozok neveket, pár szót, szlogent, hogy az ajándék személyessé váljon.Emellett a tulajdonosának kedves emléket hordozó üvegtárgyak javítását is szívesen vállalom.

Katedra Nyelviskola és Nyelvvizsgahely

Katedra Nyelviskola és Nyelvvizsgahely

A Katedra Nyelviskola Keszthely a belváros szívében, a Georgikon Egyetem A és B épületei között várja a tanulni vágyó diákokat. Működésünk kezdetétől eredményesen képviseljük a kiscsoportos, (max. 6 fővel induló) kommunikációs képzésen alapuló nyelvoktatást. A tanfolyami időpontok széles választékából mindenki könnyen megtalálja a számára megfelelőt. Nemcsak a kurzusnapok, időpontok, hanem az intenzítás is számos variációt biztosítanak. Tanfolyamainkon a hallgatóknak lehetőségük van hagyományos ütemben (heti 2 x 2 órában) vagy intenzíven (heti 2 x 4 óra) tanulni a választott nyelvet, nyáron pedig nagy sikerrel indulnak a szuperintenzív (heti 4 x 4 óra) tanfolyamok. Csoportos tanfolyamaink mellett az egyéni nyelvtanulás (Privát Katedra) is népszerű. A képzések angol, német, orosz, olasz, spanyol, francia eszperantó és latin nyelven folynak leginkább helyben, a Keszthelyi Katedra Nyelviskolában, de igény szerint a környező településeken biztosítunk kihelyezett képzéseket. A keszthelyi Katedra Nyelviskolában, akkreditált intézményként, 2 -féle nyelvvizsgát lehet letenni, hogy hallgatóinknak ismert környezetben legyen lehetőségük próbára tenni nyelvtudásukat. Az egyik az államilag elismert kétnyelvű társalKODÓ valamint ennek szaknyelvi testvére" a gazdálKODÓ (idegenforgalmi, üzleti), a másik a nemzetközi TELC nyelvvizsga.

Kertvilág

Kertvilág

A Kertvilág , egy kb. 4000 m 2 nagyságú értékesíto- és bemutató terület, melynek tulajdonosa, a Baufórum International Kft. A Baufórum International Kft. 2002-ben alakult. A cég ügyvezetoje, Trzebin Jörg, aki a Trzebin Kft. egyik alapítója és már 1987 óta sikeresen tevékenykedik a magyarországi piacon. Balatongyörökön, a 71-es foút mellett (Badacsony és Keszthely között) , könnyen megközelítheto Kertvilág bemutató területünkön kiváló minoségu termékeink, gazdag választékát kínáljuk Önnek. Fontosnak tartjuk, hogy különbözo témakörökben, minél több terméket funkciójukban is bemutathassunk az érdeklodoknek. Jelenleg nagy választékot találnak faházakból - a szerszámos háztól egészen a gerendaházig. A különbözo kerítéselemek mellett számos más terméket is kínálunk Önnek úgy, mint teraszpalló, virágláda, kerti bútor, melyekkel kertjét és teraszát egyaránt szebbé teheti. Továbbá megtekintheti,- sot gyermekei ki is próbálhatják -, a nem csak az otthoni, privát használatra, de a közösségi terekre is bevizsgált különféle játszótéri elemeket. Három nagy bemutató medencénk is üzemel, így a technikával kapcsolatos kérdéseket muködés közben is szemléltetni tudjuk. Célunk, hogy mindent muködés közben mutassunk be, így Önnek nem katalógus vagy szóbeli leírás alapján kell döntenie. .

Okos Könyvelés

Okos Könyvelés

Hatékony könyvelő szolgáltatás azoknak, akik haladnak a korral és könyvelésüket korrekt könyvelési díjak mellett online kívánják intézni. Ez nemcsak egy könyvelőiroda, hanem egy költséghatékonyan működő online könyvelési szolgáltatás. Könyveltessen otthonról kényelmesen, az ország bármely pontjáról!

Testa merkator Kerámia

Testa merkator Kerámia

Cégünket közel 17éve alapítottuk. Az első években konkrét megrendeléseket teljesítettünk, nem rendelkeztünk saját tervezésű kerámiákkal. Idővel kialakítottuk egyéni stílusunkat, ami reméljük felkelti érdeklődését, és megfelel az elvárt minőségnek. Termékkatalógusunkat itt megtalálja, de lehetőségeinken belül szívesen teljesítünk ettől eltérő különleges, egyedi megrendeléseket is.

Trzebin Kft.

Trzebin Kft.

ATrzebin Kft.. 1993 óta sikeresen dolgozik hazánkban, az alábbi területeken: szaniterek és burkolóanyagok kereskedelme, házépítés, és épületgépészet. Az évek során e területeken széleskörű Know-howra tettünk szert. Hozzáértésünkkel sok neves cég termékeinek magyarországi piacbevezetésében vettünk részt. A Trzebin Kft.. több, mint 15 éve foglakozik házépítéssel és felújítással. Elképzeléseihez és kívánsagaihoz szakértő tanácsadással járulunk hozzá, ezt tartjuk a közös siker zálogának. Megbízását nem kiadott munkának, sokkal inkább belénk vetett bizalmának tekintjük. A Trzebin Kft. széleskörű szolgáltatásai lehetővé teszik az összes projekt és megbízás gördülékeny, szakszerű és költségkímélő lebonyolítását . Mindegy, hogy kis, vagy nagy munkáról van szó, hogy funcionális, vagy éppen luxus fürdőszobát szeretne, nyaralóját építi, vagy felújít, saját házáról, vagy üzlethelyiségről van szó; 15 éves tapasztalatunk rendelkezésére áll. Különleges figyelmet szentelünk annak, hogy munkánk tartósságával is kitűnjön. Célunk az elégedett ügyfél és üzleti partner. Idősek és mozgáskorlátozottak részére szóló kialakítási ötleteket, termékeinknél a Normbau alatt találnak.

Tuti menü