Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Balatongyörök linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Balatongyörök képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: balatongyorok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
 	 Ántsz Keszthely

Ántsz Keszthely

ÁNTSZ Keszthely Elérhetőség 8360 Keszthely, Kossuth L. u. 42. Levelezési cím: 8361 Pf.: 42. Tel.: 83/515-220 Fax: 83/515-221 E-mail: titkarsag.keszthely@zala.antsz.huEzt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Intézet vezető: Dr. Divinyi Tamás kistérségi tiszti főorvos Ügyfélfogadás Hétfő: 8 00 - 15 30 Szerda: 8 00 - 15 30 Péntek: 8 00 - 12 00 Soron kívül, illetve egyedileg egyeztetett időpontban: Sírboltnyítás, exhumálás, kórbonctani vizsgálat mellőzése Családvédelmi Szolgálat: Hétfő: 8 00 -12 00 és 12 30 -14 30 Kedd: 8 00 -12 00 Csütörtök: 8 00 -12 00 és 12 30 -14 30 Péntek: 8 00 -12 00

 	 Európai Információs pont Keszthely

Európai Információs pont Keszthely

Európai Információs pont Keszthely 8360 Keszthely, Helikon u. 3. Az ügyfélszolgálati iroda tevékenységei: . EU témájú kiadványok terjesztése, saját kiadása . EU-val foglalkozó szakmai rendezvények, konferenciák szervezése . A tanuló ifjúság tájékoztatása uniós tagságunkról, jelenlét a tanintézetekben, EU-tanórák, vetélkedők szervezésével . A lakosság célcsoportokra bontott megszólítása az EU ismeretek átadása érdekében . EU finanszírozású pályázatok figyelése, közzététele, segítség a pályázni kívánó szervezeteknek, vállalkozóknak . Kapcsolattartás helyi és regionális állami intézményekkel, szakmai szervezetekkel, NGO-kal, a kulturális élet képviselőivel . Jelenlét a regionális médiában, EU-s műsorok, írások, cikksorozatok kezdeményezése . A lakosság által az EU-val kapcsolatban felmerülő kérdések megválaszolása saját adatbázisból, a Külügyminisztérium által működtetett EUvonal, az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete, az Európai Parlament Budapesti Tájékoztatási Irodája, és más EU tájékoztatással foglalkozó intézmények segítségével Az EUROPE DIRECT Hálózat Balaton Régió Európai Információs Pont mellett az ügyfélszolgálati irodában Eurodesk hálózati végpont, eMagyarország Pont és a Keszthely-Hévízi Kistérségi Foglalkoztatási Információs Pont működik.

 	 Európai Útvonaltervező

Európai Útvonaltervező

Kostenlose interaktive Stadtpläne und Routenplanung für Deutschland, Europa, Südamerika, Nordamerika, Naher Osten, Australien und Südafrika.

Afrodite apartmanház

Afrodite apartmanház

Nézzen körül nálunk, ha kellemes és minden igényt kielégítő környezetet keres. Télen-nyáron egyformán jól érezheti magát, akár kettesben, akár nagycsaláddal érkezik is. Kényelméről mi gondoskodunk. A szórakozásról sem kell lemondania, hiszen nyáron gazdag programok, télen pedig a csodás levegő mellett eltöltött túrázás, ill. ha befagy a Balaton, a tó jegén a korcsolyázás ill. fakutyázás vár Ön(Önök)-re.

Bakony Volán Zrt.

Bakony Volán Zrt.

A BAKONY VOLÁN Zártkörűen Működő Közlekedési Részvénytársaság munkatársai nevében köszöntöm Önt. Tisztelt látogatónk, kérem tekintse meg bemutatkozásunkat. Remélem, hogy oldalainkat böngészve sok hasznos információhoz tudjuk Önt juttatni mind a menetrendi, mind egyéb szolgáltatásainkhoz kapcsolódó tájékoztatással. Érdekesség a városok közlekedését bemutató interaktív térkép. Társaságunkat ezúton szeretném az Ön figyelmébe ajánlani. A BAKONY VOLÁN Zrt. alapvetően Veszprém megye északi területének közúti tömegközlekedési igényeinek ellátását biztosítja. A Bakony közelségét nemcsak nevünkben, mindennapjainkban is érezzük. Páratlanul szép, ám kalandos útjai, szeszélyes természeti erői szinte az év minden szakaszában tartogatnak számunkra erőpróbákat. Ezekkel nap mint nap úgy kell megbirkóznunk, hogy az utasaink előtt észrevétlen maradjon. Feladataink nem érnek véget a hegy lábainál. Térségünket a megye és az egész ország tömegközlekedési hálózatába is be kell kapcsolnunk. Stratégiánkat megismerve látni fogja, hogy számtalan összetett feladat megoldása vár ránk. Teljesítésükhöz magasan képzett szakembereink mellett az Ön támogatására is számítunk.

Balaton Volán Zrt.

Balaton Volán Zrt.

Balaton Volán Zrt. CÉGISMERTETŐ A Balaton Volán Személyszállítási Zrt jelenlegi szervezeti formában 1998. január 1-től tevékenykedik. Alapvető tevékenységi körébe a menetrendszerű közúti távolsági (helyközi) személyszállítás, a nem menetrendszerű közúti távolsági személyszállítás és a menetrendszerű közúti helyi személyszállítás tartozik. Az alapfeladatok mellett a helyi adottságokat figyelembe véve a társaság egyéb kiegészítő műszaki tevékenységet végez. A társaság 178 autóbusszal szolgálja ki a helyi, helyközi és különjárati igényeket...

Balatongyöröki szállások - Utazzitthon.hu

Balatongyöröki szállások - Utazzitthon.hu

Balatongyöröki szállások. Oldalunkon belföldi üdülést, olcsó szállásokat valamint bababarát és wellness hoteleket, színvonalas panziókat, és vendégházakat talál. Lehetőséget kínálunk egyszerű, gyors szálláskeresésre, és szállásfoglalásra. Nálunk több mint 300 belföldi szállás (apartman, vendégház, panzió és szálloda) található, amit mi őszintén ajánlunk Önnek.

Balatongyöröki szállások | Szállás ajánlatkérés

Balatongyöröki szállások | Szállás ajánlatkérés

Balatongyöröki szállások a Szálláskérés.hu szálláskereső és szállás ajánlatkérő portál kínálatában. A bemutatott szálláshelyek listája szűkíthető a szállások felszereltsége, elhelyezkedése, árszínvonala és kapacitása alapján is. A kiválasztott balatongyöröki szállásoktól egyetlen lépésben kérhető egyéni - vagy akár csoportos módon is - szállásajánlat.

Balatoni Hajózási Rt.

Balatoni Hajózási Rt.

Balatoni Hajózási Rt. Balatoni Hajózási Rt. Várjuk a fedélzeten! A balatoni személyhajózás 1846. szeptember 21-én indult meg. Ezen a napon bocsátották vízre az első gőzhajót, a Kisfaludyt. Az elmúlt több, mint 150 év alatt cégünk a balatoni turizmus meghatározó részévé vált. Társaságunk a legnagyobb hajózási cég a tavon, legismertebb tevékenységei a személyhajózás, kompközlekedés és vitorláskikötők üzemeltetése. A balatoni személyhajó-forgalom nagy részét 24 motoros személyhajó és egy 25 fő befogadóképességű vitorlás bonyolítja le. A Balaton északi és déli partja között a híd szerepét tölti be a Szántódrév-Tihanyrév útvonalon közlekedő 4 kompunk. Évente több százezer utas és jármű kel itt át. A személyhajóink ma már a Balaton 22 kikötőjét érintik. A legtöbb kirándulóhajó a Tihanyi-félsziget és a badacsonyi borvidék nevezetességeinek megtekintésére szállítja utasait. A menetrend szerinti járatokon kívül sétahajók, diszkóhajók és igény szerint különhajók indulnak. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek rendezvényhajóink, ahol a legmagasabb igényeket is kielégítő vendéglátással állunk megrendelőink rendelkezésére. A hajóparkunk összetétele lehetővé teszi akár több száz fős rendezvények lebonyolításá

Hirdetés
Balatoni Infó

Balatoni Infó

Célunk: hogy minden korosztály megtalálja a neki megfelelő kikapcsolódási lehetőséget Balatonon. Ennek megfelelően igyekeztünk széles tartalmat biztosítani mind látogatóinknak, mind üzleti partnereinknek. Olyan cégeknek, szolgáltatóknak ajánljuk oldalunkat, akik szívesen mutatják be magukat, termékeiket, szolgáltatásaikat Közösségi Portálunkon. Megtalálható az oldalon: szálláshelyek, utazási ajánlatok, szórakozóhelyek, disco, casino, kávézó, pub, éttermek, pizzériák, mozik, színházak, kiállítások, kirándulás, látnivalók, programok, koncertek, fesztiválok, rendezvények, szabadidő központok, sport, fürdők.

Balatoni Szállás.Sk

Balatoni Szállás.Sk

Balatoni szálláshely kínálatunk elérhető 4 nyelven mind a külföldi mind magyar turisták részére is. Kedvére válogathat a balatoni szállások, apartmanok, nyaralók és egyéb szórakozási lehetőségek közül. Ha van konkrét elképzelése arról, hogy melyik balatoni régiót látogatná meg szívesen, használja a kereső menüt és válogasson a balatoni szálláshelyek közül. Foglaljon szállást Nálunk, vagy keresgéljen a balatoni programajánlatok közül. Balatoni nyaralás megszervezését kezdje nálunk a megfelelő balatoni szálláshely feltérképezésével!

Balatonland

Balatonland

A Balaton világa - képekben. A BALATONLAND egy non-profit, reklámmentes weboldal, mely a Balaton és a Kis-Balaton világát mutatja be. Rendszerezett képgalériák, videók, adatok, információk és ismertetők találhatók itt.

Bán-házak Balatongyörök

Bán-házak Balatongyörök

Férőhelyek: 10+2 (Apartmanok: 5 +1, 2x2 +1) Kisállat hozható. Strand: 100 méter Élelmiszerbolt: 100 méter Étterem: 500 méter Parkolási lehetőség, fedett terasz, ápolt kert, kerti grill, napozóágyak. Gyerekeknek hinta, mászóka, homokozó. Tv kábel, a szobákhoz wc és fürdőszoba, felszerelt konyha, ágynemű. Törölközőt igény szerint biztosítunk.

BelfoldiSzallasok.hu

BelfoldiSzallasok.hu

A BelfoldiSzallasok.hu 2008-ban is folytatta látogatottságának növelését, engedelmével bemutatom pár mondatban mire is gondolok a siker alatt, és remélem e pár sor elolvasása után Ön is úgy gondolja, hogy érdemes együtt dolgoznunk: A 2008-as év a fejlesztések jegyében zajlott, ez folytatódik 2009-ben is. Igyekszünk olyan plusz szolgáltatásokkal bővíteni oldalunkat, amely még több látogatót, még több megelégedett szállóvendéget hoz szálláspartnereinknek. Amerikai befektető A lassan 1,5 éve tartó tárgyalások eredménye 2009 március elején realizálódott, a BelföldiSzállások.hu projektbe beszállt egy amerikai részvénytársaság is, aminek hálás következményeként kellően magas összeget tudunk fordítani vendégszám növelő szolgáltatásokra, valamint idővel elindul a külföldi piacra történő szálláshely értékesítés. Népszerű a Belföldi Szállások.hu Partnereink mellett 2008-ban olyan neves cégek hirdettek a BelföldiSzállások.hu oldalon mint: * Magyar Turizmus Zrt., Tourinform, Malév, Budapest Airport, * Vodafone, T-Mobile, Pannon * CIB Bank, Budapest Bank, Raiffeisen Bank, Allianz, Genertel * Sanoma - Nők Lapja Café, Story, Nike Sport * Nissan, Citröen, Peugeot, Vol

Berta Bulcsú-Iró

Berta Bulcsú-Iró

Életrajz (1935-1997) Nagykan izsán született 1935. május 9-én. Édesapja tanító volt, édesanyja őt és két kisebb testvérét nevelte. Gyermek- és diákéveit Zalahalápon, Tapolcán, Nemeskeresztúron és Balatongyörökön töltötte. Keszthelyen érettségizett 1953-ban. Politikai okokból nem tanulhatott tovább. A Balaton mellett, Zala megyében, Dunapentelén volt segédmunkás. 1956 őszétől Pécsett először fémnyomó munkásként, majd rövid ideig könyvtárosként dolgozott. 1960-63-ban az Esti Pécsi Napló kulturális rovatvezetője, 1963-67-ben a Dunántúli Napló főmunkatársa. Közben elvégezte a MÚOSZ Újságíró Iskoláját. 1956 előtt kezdett publikálni, első novelláskönyve 1962-ben jelent meg. Első felesége Nemes Teréz (1956 és 1961 között), egy fiúgyermekük született. Második felesége 1966-tól Nagy Franciska újságíró és író, egy leánygyermekük született. 1967-ben Budapestre költözött. Szabadúszó író, 1971-74-ben az Új Írás szerkesztője, majd főszerkesztő-helyettese, 1976-94-ben az Élet és Irodalom főmunkatársa, 1993-tól a Lyukasóra szerkesztőbizottsági tagja. 1976-ban rövid ideig a Magyar Írószövetség titkára. Tagja volt a Magyar Művészeti Akadémiának. Életében összesen 26 könyve jelent meg: elbeszélések

Bertha Bulcsu Művelődési Ház és Könyvtár

Bertha Bulcsu Művelődési Ház és Könyvtár

Bertha Bulcsu Művelődési Ház és Könyvtár internet hozzáférési lehetőség Balatongyörök, Kossuth u.29. Tel: 83 546 919, 06 30 373 7109 , e-mail: bgykonyv@t-online.hu ; konyvtar@balatongyorok.hu Vezető: Villányi Éva Nyitvatartás: H-K-Sze-P: 14.00 - 18.00; Cs: 9.00-13.00; Szo:14.00-18.00

Borbála Apartmanház

Borbála Apartmanház

Az apartmanház 150 m-re balatoni strandtól, zöldövezetben, nyugodt, csendes környezetben helyezkedik el, ahol 37 színvonalas apartman várja a kikapcsolódni, nyaralni szándékozó vendégeket. A szálloda kelet-nyugati fekvésű, a keleti oldalon a második emeleti szobák ablakai a balatonra néznek.

Tuti menü