Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Balatongyörök linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Helikon - Limba [3. oldal]
részletek »

Balatongyörök képes leírás: Helikon - Limba [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: balatongyorok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
Helikon Rádió

Helikon Rádió

Helikon Rádió Helikon Rádió - Keszthely 8360 Keszthely Rákóczi tér 20. Info: +36/83/511-444 info (kukac) helikonradio (pont) hu Műsorvezető: +36/83/311-114 (játék és esti kívánságműsor esetén)

HelloTourist.net

HelloTourist.net

Az oldal üzemeltetője: Frankoford Bt. - HelloTourist.net Utazási iroda Cégjegyzékszám: Cg. 02-06-071151 Adószám: 21503508-2-02 Levélcím: H7621 Pécs, Teréz u. 15. fszt. 2. - Magyarország Tel: +3672510730 Fax: +3672243805 Ügyfélszolgálat: info@hellotourist.net Mit kínál önöknek a HelloTourist? Szálláskeresőknek: - 9102 szállás közül válogathat (2065 magyarországi, 2421 horvátországi, 180 szlovéniai, 1123 osztrák, 448 szlovák és 464 romániai). - A keresést próbáltuk a lehető legegyszerűbbé tenni, ezért alapértelmezésben terület (körzetek, városok) és a szállás típusa szerint kereshet. A ''TOVÁBBI FELTÉTELEK'' gombbal további tulajdonságok szerint (például: távolság a strandtól) szűrheti a szállásokat. - A szállások fényképes saját oldalán megtalálja a legfontosabb információkat. - Tetszőleges üzenet küldése vagy konkrét ajánlatkérést tartalmazó e-mail küldése a szállások e-mailcímére. - Keresés után egy vagy több szállásnak küldhet levelet a tervezet nyaralás adataival, és ezután a szállásadók már konkrét ajánlatukkal keresik meg önt. - Ha a nagy zöld gombra kattintva az ajánlatkérést választja, akkor az üdülés paramétereit megadva a kritériumainak megfelelő szállások konkrét árajánlatokat küldhetnek önnek. Ezeket egy egyszerű felületen kezelheti. - ON-LINE FOGLALÁS: Válassza ki az utazás időpontját és foglalja le a szállását azonnal. A K& bank biztonságos bankkártyás fizetési felületén fizetheti be a szükséges előleget. A jobb oldali kis képre kattintva tekintheti meg a foglalás lépéseit. Szállásadóknak: - A szállásadók ingyenesen helyezhetik el szállásuk fényképes hirdetését. A megfelelően karbantartott saját lapok alapján a szálláskeresőknek lehetőségük lesz felvenni önnel a kapcsolatot. - ON-LINE FOGLALÁS: A HelloTourist.net utazási irodai háttérrel nyújtja ezt a szolgáltatást szerződéses kapcsolatban álló partnereinek. A szolgáltatásnak nincsen fix díja, kizárólag a forgalom után számítunk fel jutalékot. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük. Ha szeretné, hogy szállása bekerüljön az online foglalási rendszerbe, vegye fel velünk a kapcsolatot itt az alábbi linken. Szeretném a szállásomat regisztrálni az on-line foglalási rendszerbe

Hírkereső- napi 5.000 hír

Hírkereső- napi 5.000 hír

Hírkereső- napi 5.000 hír Friss hírek percről-percre! 200 hírforrásból napi 5.000 hír! Bulvárhírek, gazdasági hírek, autós hírek, életmód hírek, sporthírek

Hivatalos Oldal

Hivatalos Oldal

A település helyén már az újkőkorszakban laktak. A rézkorból fejsze maradt fenn itt. A római korban kisebb telep működött a mai Szépkilátó környékén, ahol egy fürdő maradványai is láthatóak. A keleti gótok leszármazottjaiból álló keresztények a kora középkorban először a római romokra építkeztek, majd a település központja nyugatra tolódott. Első írásos említése 1121-ből való. Nevét valószínűleg Szigliget urának, II. Atyusz bánnak Gyürk nevű fiáról kapta. A török időkben viszonylag kevés veszteség érte, mivel a Szent Mihály-dombon álló Meszes Györk vár védte meg. 1732-ben Festetics Kristóf kapja meg birtoknak, majd a 18. század végére komoly településsé sarjadt. 1910-ben platánsort ültetett a községben II. Festetics Tasziló herceg skót származású felesége, Lady Mary Hamilton. A település nagy ütemű fejlődése azonban csak a két világháború között indult meg, amikor vasút- és hajóállomás, strand és önálló plébánia épült. Ekkor épült ki a villasor, illetve a Belügyminisztérium üdülője is, a mai Kastély Szálló. 1990-ben a település megkapta az Európafalu Prix d'Honeur tiszteletdíját.

Hotel Carmen Balatongyörök

Hotel Carmen Balatongyörök

A Carmen Panzió gyönyörű, festői környezetben fekszik Balatongyörök lankás oldalán, a Szépkilátó szomszédságában, a Balaton partjától pár száz méterre. Az épületből lenyűgöző, különleges panoráma tárul a Balatonra, a Szigligeti-öbölre, és a vulkanikus Tanú hegyekre - Badacsony, Szigliget, Csobánc. A Nyugat-Balaton további tájegységei - Keszthelyi-hegység, Kis-Balaton, és közeli települései - Keszthely, Hévíz, Tapolca, Szigliget, Badacsony -páratlan látnivalóival, programjaival és gasztronómiájával teszik teljessé az itt töltött pihenést.Az új építésű panzió a mai kor igényeinek megfelelően lett kialakítva. A szobák és az apartmanok saját fürdőszobával, erkéllyel rendelkeznek és klimatizáltak. Wellness részlegünkben beltéri medence, szauna, jakuzzi szolgálja a vendégek kényeztetését, felfrissülését. A biliárd-teremben csocsó, darts, és biliárd biztosítja a játékos kikapcsolódást. A kertben napozó rész és grillsütő található. Az udvar hátsó részéből közvetlenül rátérhetünk a kiépített túrautakra, tanösvényekre.HOTEL CARMEN PANZIÓ H - 8313 BALATONGYÖRÖK Felsőcsetény köz 6. Szépkilátó, 71-es foút, 94,5km Tel/ fax : 06 83/ 346-389 Mobil : 20-9417- 210, 06 20/ 568-5953,

Hotel Panoráma***  - Balatongyörök

Hotel Panoráma*** - Balatongyörök

A Balaton parti Hotel Panoráma ideális kikapcsolódást biztosít a család minden tagjának. Légkondicionált szobák, medence, masszázs, fitness terem, fizioterápia és minden időszakban érdekes rendezvények várják az idelátogatókat. Akciós ajánlatainkról folyamatosan tájékozódhat honlapunkon. Nálunk fizethet SZÉP-kártyával, vagy Üdülési csekkel is. Nem csak családok nyaralásához ideális helyszín, de esküvők megrendezéséhez is tökéletes. Sőt, akár a nászutat is nálunk töltheti az ifjú pár. Az üzleti életben aktív vendégeink számára konferenciák szervezését és lebonyolítását tudjuk ajánlani. A település csendes és nyugodt, de bőven akad lehetőség az aktív pihenést előnyben részesítők számára is. Alig néhány kilométerre található a gyógyvizéről híres hévízi tó, de a keszthelyi hegység túraútvonalai is nagyszerű, aktív kikapcsolódást nyújtanak.

Jazz Balatongyörök

Jazz Balatongyörök

Jazz Balatongyörök - A balatongyöröki Jazz Fiesta oldala. Mindenkit szeretettel vár ingyenes koncertjeire.

Hirdetés
Judit Nyaralóház

Judit Nyaralóház

A Balaton északi partján Balatongyörökön a strandtól 250 m-re, önálló nyaralóház max. 6 fő részére kiadó! Tel.: 06 83 346-370 (nyáron) Tel.: 06 83 311-162 (télen) Mobil: +36 30 441-95-95 Nyaralóház cím: H - 8313 Balatongyörök Böngyér u. 71.

Kajdi Kristály

Kajdi Kristály

1990 óta Balatongyörökön, a 71-es főút mentén várom saját üzletemben a kedves vásárlókat. Mivel az érdeklődőkkel személyesen találkozom, igényeiket jól fel tudom mérni, és vevőközpontú szolgáltatást tudok nyújtani. A nyers, ún.hutakész formák megmunkálásá durva csiszolással kezdem, majd az üvegmű savazása, polírozása következik, és végül a kitöltő részek megcsiszolására kerül sor. Az ólomkristály poharak, kancsók, dísztárgyak legalább 24%-ban tartalmaznak ólmot, innen mély színűek, szép csillogásúak, kellemes csengésűek. Az általam csiszolt, napi használatú káli kristály üvegtárgyak általában egyszerűbb matt mintával készülnek. Mintáim saját elképzelést tükröznek, egy-egy kompoziíció tanult minták és saját ötletek kombinációjából jön létre. Készletek esetén minden tagon azonos a minta, de dísztárgyakra lehetőleg eltérő mintákat készítek, ettől válnak egyedivé. Felkérésre csiszolok egyedi síküveglapokat is, pl. bútorokhoz, és az üvegtárgyak egy részét homokfúvással dekorálom. A vásárlók egyéni igényei is megvalósíthatók megbeszélés vagy vázlatok alapján. Különleges alkalmakra vásárolt üvegtárgyakra szívesen gravírozok neveket, pár szót, szlogent, hogy az ajándék személyessé váljon.Emellett a tulajdonosának kedves emléket hordozó üvegtárgyak javítását is szívesen vállalom.

Katedra Nyelviskola és Nyelvvizsgahely

Katedra Nyelviskola és Nyelvvizsgahely

A Katedra Nyelviskola Keszthely a belváros szívében, a Georgikon Egyetem A és B épületei között várja a tanulni vágyó diákokat. Működésünk kezdetétől eredményesen képviseljük a kiscsoportos, (max. 6 fővel induló) kommunikációs képzésen alapuló nyelvoktatást. A tanfolyami időpontok széles választékából mindenki könnyen megtalálja a számára megfelelőt. Nemcsak a kurzusnapok, időpontok, hanem az intenzítás is számos variációt biztosítanak. Tanfolyamainkon a hallgatóknak lehetőségük van hagyományos ütemben (heti 2 x 2 órában) vagy intenzíven (heti 2 x 4 óra) tanulni a választott nyelvet, nyáron pedig nagy sikerrel indulnak a szuperintenzív (heti 4 x 4 óra) tanfolyamok. Csoportos tanfolyamaink mellett az egyéni nyelvtanulás (Privát Katedra) is népszerű. A képzések angol, német, orosz, olasz, spanyol, francia eszperantó és latin nyelven folynak leginkább helyben, a Keszthelyi Katedra Nyelviskolában, de igény szerint a környező településeken biztosítunk kihelyezett képzéseket. A keszthelyi Katedra Nyelviskolában, akkreditált intézményként, 2 -féle nyelvvizsgát lehet letenni, hogy hallgatóinknak ismert környezetben legyen lehetőségük próbára tenni nyelvtudásukat. Az egyik az államilag elismert kétnyelvű társalKODÓ valamint ennek szaknyelvi testvére" a gazdálKODÓ (idegenforgalmi, üzleti), a másik a nemzetközi TELC nyelvvizsga.

Képgaléria

Képgaléria

Balatongyörök - képgaléria (hévíz.info)

Kertvilág

Kertvilág

A Kertvilág , egy kb. 4000 m 2 nagyságú értékesíto- és bemutató terület, melynek tulajdonosa, a Baufórum International Kft. A Baufórum International Kft. 2002-ben alakult. A cég ügyvezetoje, Trzebin Jörg, aki a Trzebin Kft. egyik alapítója és már 1987 óta sikeresen tevékenykedik a magyarországi piacon. Balatongyörökön, a 71-es foút mellett (Badacsony és Keszthely között) , könnyen megközelítheto Kertvilág bemutató területünkön kiváló minoségu termékeink, gazdag választékát kínáljuk Önnek. Fontosnak tartjuk, hogy különbözo témakörökben, minél több terméket funkciójukban is bemutathassunk az érdeklodoknek. Jelenleg nagy választékot találnak faházakból - a szerszámos háztól egészen a gerendaházig. A különbözo kerítéselemek mellett számos más terméket is kínálunk Önnek úgy, mint teraszpalló, virágláda, kerti bútor, melyekkel kertjét és teraszát egyaránt szebbé teheti. Továbbá megtekintheti,- sot gyermekei ki is próbálhatják -, a nem csak az otthoni, privát használatra, de a közösségi terekre is bevizsgált különféle játszótéri elemeket. Három nagy bemutató medencénk is üzemel, így a technikával kapcsolatos kérdéseket muködés közben is szemléltetni tudjuk. Célunk, hogy mindent muködés közben mutassunk be, így Önnek nem katalógus vagy szóbeli leírás alapján kell döntenie. .

Kiadó szállások katalógusa

Kiadó szállások katalógusa

Magyarország szálláshelyeinek keresője. Penzió, apartman, hotel, vendégház minden egy helyen. Minden szálláshely külön leírással rendelkezik, az összes információ megtalálható a lehetséges szállásról. Ha belföldön keres egy tökéletes helyet, akkor ezen az oldalon meg fogja találni, elég beírnia a település nevét és már láthatja is az aktuális szálláshelyeket.

Légifotók

Légifotók

Légi fotók Balatongyörökről.

Limba

Limba

Szállodák és panziók, vendégházak és apartmanok, panziók, Gyógyfürdők, fizetővendéglátó-helyek. A legnagyobb szálláskínálat a piacon. Megfizethető nyaralás a Limbával.

Tuti menü